Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Je jaro a tak pesimistický článek;-(, alespoň tak to vnímám..Jsem ráda, že mohu mít krásný dům s hezkou zahradou stejně jak moji sousedi kolem a všichni se o svoje majetky dobře staráme protože to člověka i baví a přináší mu to radost...A nemoc je ke konci života bohužel pravidlem, s tím se nic nenadělá..

1 0
možnosti
JS

Radko, to není pesimismus - jen troška praštěných myšlenek o věcech hmotných i nehmotných:-)

Je dobře, když člověka těší co má a co dělá, pokud to nedělá jen pro ty věci, ale právě pro tu radost, aby duše nebyla okoralá, vyschlá:-)

Děkuji Vám za čtení a přeji krásný den :-)

2 0
možnosti
ZK

Když vidím zanedbaný dům, věřím, že ta pastouška pokračuje i v interieru. Majitel neudržovaný zahrady má v hlavě stejnej bordel jako na pozemku. Zanedbaná tělesná schránka může ukrývat bohatý duchovní život, ale opravdu jen výjimečně.

Ale jo, máte pravdu. Jsou tací, kteří si svoje štěstí postavili na fasádě, na skořápce a ty bych nepeskoval. Jsou k politování, protože zatím neví, že každá skořápka je křehká. Časem, kdy se přihlásí stáří, a to je možná ta plíseň Vámi zmíněná, jsou zaskočení.

Připusťme ale, že není až tak důležitý, jak člověk vypadá, ale jak se cítí. Když dědek nad hrobem věří, že je Belmondo, tak bych mu to nechal.

1 0
možnosti
JS

Zdenku, děkuji Vám za nahlédnutí i náhled - ano, každému ponechat, co mu jest vlastní... bez nátlaku :-)

Přeji Vám pěkné dny :-)

1 0
možnosti
Foto

R^Jani, jsou i výjimky a občas se z takového stavu někdo i jako zázrakem časem uzdraví:-)

Měj krásný den:-)

1 0
možnosti
JS

Zázraky se dějí, to je fakt, Jeníčku:-)

Děkuji Ti za nahlédnutí a přeju krásný den všem u vás doma:-)

1 0
možnosti
JS

Jitu, děkuji Ti za nahlédnutí i "palčák" a přeju Ti krásný den:-)

1 0
možnosti
BK

Jano, právě jsem se pod svým blogem dozvěděla, že- já, pan Petřík, pan Cvalín a nevím, kdo ještě- jsme nositeli ZLA;-D. Napsal to pan Šmejkal- a to už je co říct;-D, protže když to řekne pan Šmejkal- to už je opravdu na čase se zamyslet. Měla bych jít do sebe;-D. ( Tím jsem jen chtěla říct, že není potřeba brát blog Idnes tak vážně). Já se tu často dobře bavím;-)

0 0
možnosti

že by už teda neplatilo asi sto let starý "Ve zdravém těle zdravý duch?";-D

1 0
možnosti
JS

Právě že už to tak moc nefunguje - asi jsme od dob sokolských trošku zdegenerovali ;-)

Děkuji Vám za nahlédnutí i náhled a přeju pěkného dne :-)

0 0
možnosti
Foto

TEUŠ (ha nebo TEOUŠ?), dobré přirovnání, sestřičko má virtuálníR^R^R^

1 0
možnosti
JS

Bráško, díky za milou Tvou návštěvu :-)

Pěkného dne přeju Tobě i Tvé paní a hlavně pevné zdraví:-)

0 0
možnosti
BK

Jano sorry: přestań už s tím mentorováním a zamysli se taky nad sebou: minule tě tak rozhodil malej vtípek, že jsi kvůli tomu psala veeeelké pojednání. Hučela jsi v diskuzi, že je na tebe útočeno;-D. Dokonce byl přizván i "táta", ale ten byl rozumný a nechal to být. To, že Ti někdo napíše názor, bereš jako útok a působíš, že se hroutíš. ÚTOK NA iDNES, HOLKA ZLATÁ, VYPADÁ ÚPLNĚ JINAK! Neumíš si představit, jaké útoky v diskuzích byli vedeny na mě, když jsem si dovolia psát na podporu D. Ratha. Chodily mi výhrůžné, vulgární emaily. Ty bys asi z toho skončila na práškách, soudě podle toho, jak jsi reagovala minule. Nezlob se, ale ty tady měsíce provozuješ mentoring a poučuješ lidi, jak mají žít a pečovat o své duševní zdraví( viz dnešní článeček),ale na druhou stranu tady občas házíš takové fantasmagorie- které buď plodíš, nebo se Ti zdají ve snech, pak zase sem-tam šoupneš nějaké ty fekálie...... až to celé zavání Bohnicemi. Hoď se do latě, neber se tak vážně, neprožívej ten blog Idnes tak vážně- a bude líp. A hlavně už nementoruj. Jen dodávám: kvůli mým Kubáncům, Rusku, D. Rathovi a nevím, komu ještě- mi tu lidi nadávají pořád;-D. A mám se z toho pos.at? Ne- budu si psát dál a komu se to nelíbí, ať si.........;-). Tak Zdarec.

0 0
možnosti
JS

CItuji: "Ne- budu si psát dál a komu se to nelíbí, ať si..."

Proto si píši co chci, jak chci...

Tobě nechť se dostane všeho, po čem toužíš.

1 0
možnosti
JT

Jo, ty chorobné touhy být navenek dokonalý, krásný, čistý, přitom uvnitř pusto a prázdno. Pak není divu, že se z toho jeden zcvokne.

1 0
možnosti
JS

Jeníčku, díky za nahlédnutí a přeju Ti krásný vlněně štrikovací den :-)

1 0
možnosti

Omlouvam se, ale moc tomu nerozumim. Lidi nemaji cvicit a behat aby mohli umrit driv, nez je pohlti dusevni nemoc?

0 0
možnosti
JS

Pane Štosele, někdy nejsem úplně čitelná - míněno je, že přehnanou péčí o tělo a žádnou péčí o duši, vzniká hluboký nesoulad mezi dvěma rovinami. což v důsledku znamená, že by po světě mohli běhat lidi sice krásní na pohled a na těle zdraví, ale uvnitř mrtví... Je potřeba dopřát péči obojímu...

Děkuji Vám za nahlédnutí a přeji klidného dne:-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS